مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی مقادیر مختلف کود اوره بر روی کمیت و کیفیت گیاه اسفناج آزمایشی در سال ۱۳۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. آزمایش بصورت اسپلیت پلات در مکان و زمانبر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار با تیمارهای (چهار سطح کود اوره و چهار رقم اسفناج بومی) انجام شد.نتایج نشان داد: توده همدان و تیمار کودی ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار بیشرین سطح برگ را داشتند. بالاترین عملکرددر رقم شیروان حاصل شد. سطوح کود اوره و ارقام اسفناج تأثیر معنی داری بر میزان کلروفیل و کربوهیدرات نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.