مقاله بررسی سیىتیک تخریب پودر ریزپوشانی شده ی عصاره ی آنتوسیانیئی زرشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سیىتیک تخریب پودر ریزپوشانی شده ی عصاره ی آنتوسیانیئی زرشک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سیىتیک تخریب پودر ریزپوشانی شده ی عصاره ی آنتوسیانیئی زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سیىتیک تخریب پودر ریزپوشانی شده ی عصاره ی آنتوسیانیئی زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سیىتیک تخریب پودر ریزپوشانی شده ی عصاره ی آنتوسیانیئی زرشک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
زرشک بی دانه یک محصول منحصر به فرد و بومی در ایران است، میوه این گیاه به دلیل بالا بودن میزان آنتوسیانین می تواند به عنوان منبع تولید رنگ طبیعی در فرمولاسیون های غذایی بکار رود. با این وجود، ناپایداری آنتوسیانین ها در شرایط محیطی و فرآوری و نگهداری کاربرد این رنگدانه ها را د ر صنعت محدود کرده است. ریز پوشانی از جمله روش هایی است که منجر به افزایش پایداری می شود. در این پژوهش عصاره ی آنتوسیاینی زرشک توسط مالتودکسترین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره ای توسط خشک کن پاششی با بازده ۰/۰۳±۹۷/۵۸ درصد ریزپوشانی شد. به منظور بررسی سینتیک تخریب، رنگدانه های حاصله در شرایط دمایی ۴، ۲۵، ۳۵ و ۴۲ درجه سانتیگراد به مدت ۶۰ روز نگهداری و ثابت سرعت تخریب، نیمه عمر و شاخص (Q(10 نمونه ریزپوشانی شده در مقایسه با نمونه شاهد بررسی شد. نیمه عمر پودرهای حاصله به طور معنی داری (p<0.005) در مقایسه با عصاره آنتوسیانیتی ریزپوشانی نشده افزایش یافت به ویژه در دمای ۴۲C. پائین ترین نرخ تخریب در دمای ۴C مشاهده شد. (۰/۱±۳/۷)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.