مقاله بررسی تاثیر بسته بندی اصلاح شده (MAP) بر خواص کیفی و مدت زمان ماندگاری خرمای مضافتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر بسته بندی اصلاح شده (MAP) بر خواص کیفی و مدت زمان ماندگاری خرمای مضافتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر بسته بندی اصلاح شده (MAP) بر خواص کیفی و مدت زمان ماندگاری خرمای مضافتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر بسته بندی اصلاح شده (MAP) بر خواص کیفی و مدت زمان ماندگاری خرمای مضافتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر بسته بندی اصلاح شده (MAP) بر خواص کیفی و مدت زمان ماندگاری خرمای مضافتی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این پژوهش ماندگاری خرمای مضافتی تحت شرایط مختلف اتمسفر تغییر یافته و بسته بندیهای متفاوت مورد بررسی قرار گرفت. برای اینکار پس از درجه بندی و جداسازی نمونه ها ، میوه هایی با ظاهر سالم، به دو دسته شامل محصولاتی که توسط اتمسفر تغییر یافته بسته بندی و دستهدوم به عنوان شاهد تقسیم بندی گردیدند. سپس هر ۱۲ عدد میوه را در بسته بندی های پلی اتیلن ، پلی اتیلن و پلی آمید و سلوفان با در صد های مختلف گازهای دی اکسید کربن و اکسیژن با ترکیب گاز ۱۰ به ۹۰، ۲۰ به ۸۰، ۳۰ به ۷۰، ۴۰ به ۶۰ و هوای اطاق به عنوان شاهد بسته بندی و در دمای ۲۵ درجه نگهداری گردیدند. یافته ها نشان داد استفاده از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با ترکیب گاز دی اکسیدکربن ۲۰ در صد و اکسیژن ۸۰ درصد و ترکیب بسته بندی پلی اتیلن و پلی آمید بیشترین تاثیر مثبت را بر خصوصیات مورد آزمایش داشت. این تیمار گازدهی منجر به کاهش ترشیدگی خرما از نظر آماری و ثبات کیفیت محصول به مدت ۵۰ روز در خارج از سردخانه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.