مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد رویشی برنج در آزمایشگاه مرکزی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان آزمایشی در قالب طرح آزمایشی کاملاً تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. رقم مورد استفاده ی برنج، هاشمی بوده در سه سطح باکتری (Pseudomonas fluorescents 41, P. fluorescents 168, P. fluorescents 136) و سه سطح متابولیتهای هرکدام از باکتریها و یک تیمار شاهد (بدون تلقیح) در نظر گرفته شد . صفاتی که در این آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفتند عبارت بودند از: طول ساقه چه، طول ریشه چه، وزن تر ساقه چه و ریشه چه، وزن خشک ساقه چه و ریشه چه، ضریب آلومتریک، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و شاخص ویگور. در این تحقیق صفاتی مانند وزن خشک و تر ریشه چه و ساقه چه، سرعت جوانه زنی، شاخص ویگور و ضریب آلومتریک به باکتری سویه ۱۶۸ و متابولیت این باکتری واکنش مثبتی نشان دادند. البته در بیشتر صفات مورد مطالعه، استفاده از این ریزجانداران محرک رشد، بهبود رشد را نسبت به تیمار شاهد (بدون تلقیح) نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.