مقاله بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای حرارتی و مکانیکی کشمش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای حرارتی و مکانیکی کشمش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای حرارتی و مکانیکی کشمش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای حرارتی و مکانیکی کشمش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای حرارتی و مکانیکی کشمش :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
از آنجا که ترکیبات لیپیدی به دلیل ساختمان شیمیایی ویژه خود آبگریز بوده و قطبیت کمی دارند، کارآیی موثر آنها در جلوگیری از انتقال رطوبتو در نتیجه ممانعت از خشک و سخت شدن بافت کشمش طی دوره نگهداری دور از انتظار نمیباشد. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش انجام شد. کشمش با پوششهای خوراکی لییپیدی (گلیسریل منو استئارات و موم کارنوبا) پوشش داده شد و در دماهای ۲۰، ۳۵ و ۵۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۱۲ هفته نگهداری شد. پس از پوشش دهی دمای گذار شیشه ای و در طی مدت نگهداری، سفتی بافت کشمش ارزیابی شد. پوششدهی دمای گذار شیشهای کشمش را تغییر داد. پوشش گلیسرول منواستئارات کاهش و پوشش کارنوبا افزایش دمای گذار شیشه ای کشمش را سبب شد. به علاوه پوشش دهی باعث کاهش سفتی بافت کشمش شد. درجه حرارت و مدت زمان نگهداری نیز نقش مهمی را در ایجاد تغییرات در بافت کشمش ایفا نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.