مقاله بررسی خصوصیات فنولوشیک و مورفولوشیک موثر بر عملکرد و اجساء عملکرد در شنوتیپ های پیشرفته عدس از طریق تجسیه علیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فنولوشیک و مورفولوشیک موثر بر عملکرد و اجساء عملکرد در شنوتیپ های پیشرفته عدس از طریق تجسیه علیت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فنولوشیک و مورفولوشیک موثر بر عملکرد و اجساء عملکرد در شنوتیپ های پیشرفته عدس از طریق تجسیه علیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فنولوشیک و مورفولوشیک موثر بر عملکرد و اجساء عملکرد در شنوتیپ های پیشرفته عدس از طریق تجسیه علیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فنولوشیک و مورفولوشیک موثر بر عملکرد و اجساء عملکرد در شنوتیپ های پیشرفته عدس از طریق تجسیه علیت :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی خصوصیات فنولوژیک و مورفولوژیک موثر بر عملکرد و اجزاء عملکرد در ژنوتیپ های پیشرفته عدس از طریق تجزیه علیت آزمایشی در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ انجام گرفت. این آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در منطقه ای از کوهدشت انجام گرفت. و طی آن۲۰ ژنوتیپ پیشرفته عدس در دو شرایط آبی و تنش در تاریخ ۳۰ آذر کشت شدند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس تنوع ژنوتیپ های مورد مطالعه را از نظر تمام صفات نشان داد. مقایسه میانگین صفات مورد بررسی نیز نشان داد ژنوتیپ های شماره ۱۹ و ۸ دارای بیشترین عملکرد دانه بودند. نتایج ضرایب همبستگی برای عملکرد دانه با عملکرد بیولوژیک (r=0/66**) و شاخص برداشت (r=0/48*) و مجموع طول شاخ ها(r=0/50*) مثبت و معنی دار شد. در نتیجه رگرسیون گام به گام سه صفت وارد مدل شدند که نتایج تجزیه علیت این صفات نشان داد عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت و وزن ۱۰۰ دانه به ترتیب با اثر مستقیم و مثبت ۸۷/۰ و ۷۲/۰ و ۹/. مهمترین اجزای موثر بر عملکرد دانه هستند. نتایج حاصل از این آزمایش حاکی از آن است که خصوصیاتی مانند عملکرد شاخص برداشتت و بیولوژیک را می توان به عنوان شاخص هایی برای انتخاب در جهت بهبود عملکرد دانه عدس معرفی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.