مقاله بررسی تأثیر بخاردهی، پوشش بسته بندی و دمای نگهداری بر تغییرات میکروبی خمیر خرمای استعمران در طی ۶ ماه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر بخاردهی، پوشش بسته بندی و دمای نگهداری بر تغییرات میکروبی خمیر خرمای استعمران در طی ۶ ماه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر بخاردهی، پوشش بسته بندی و دمای نگهداری بر تغییرات میکروبی خمیر خرمای استعمران در طی ۶ ماه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر بخاردهی، پوشش بسته بندی و دمای نگهداری بر تغییرات میکروبی خمیر خرمای استعمران در طی ۶ ماه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر بخاردهی، پوشش بسته بندی و دمای نگهداری بر تغییرات میکروبی خمیر خرمای استعمران در طی ۶ ماه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی از ساده ترین و پرمصرف ترین فرآورده های خرما، خمیر آن می باشد. در حال حاضر ترشیدگی خمیر خرما در اثر رشد کپک و مخمر درمدت زمان ذخیره سازی به عنوان یکی از مشکلات اصلی این محصول مطرح میباشد و این امر سبب کاهش کاربرد آن میگردد. از این رو این تحقیقبه منظور کاهش رشد کپک و مخمر در خمیر خرما رقم تجاری استعمران به صورت آزمایش فاکتوریل با ۳ فاکتور شامل بخاردهی در دو سطح(بخاردهی به مدت ۱۰ دقیقه و بدون بخاردهی) و پوشش بسته بندی در سه سطح (پلی اتیلنی، سلفونی، نانوسیلیکونی) در دماهای ۵C (دمای یخچال) و ۲۵C (دمای محیط) به مدت شش ماه در قالب طرح کاملا تصادفی (CRD) در سه تکرار طراحی و انجام گردید. با توجه به نتایج می توان بیان داشت که در طول زمان نگهداری میزان رشد کپکها و مخمرها در نمونه های تیمار شده با بخار در هر سه نوع بسته بندی و در هر دو دمای نگهداری پایین تر از نمونه های شاهد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.