مقاله بررسی تأثیر ترکیبات بر تغییرات رنگ و خصوصیات کیفی اسلایس سیب ترش در حین خشک کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر ترکیبات بر تغییرات رنگ و خصوصیات کیفی اسلایس سیب ترش در حین خشک کردن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر ترکیبات بر تغییرات رنگ و خصوصیات کیفی اسلایس سیب ترش در حین خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر ترکیبات بر تغییرات رنگ و خصوصیات کیفی اسلایس سیب ترش در حین خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر ترکیبات بر تغییرات رنگ و خصوصیات کیفی اسلایس سیب ترش در حین خشک کردن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خشک کردن یکی از مهمترین راه های نگهداری میوه جات می باشد. یکی از مهمترین مسئله در خشک کردن تغییر رنگ (قهوه ای شدن) می باشد. اسلایس های سیب ترش با ضخامت ۴ میلی متر تهیه و سپس در محللو های نمک، اسید سیتریک، کلسیم کلرید و آنزیم بری شده تیمار شدند و سپس در خشک کن کابینتی در دمای ۷۰ درجه سانتی گراد و سرعت ۱/۵m/s خشک شدند. در طول مدت خشک کردن منحنی خشک شدن نمونه ها، تغییرات رنگ، میزان اسیدیته و در نهایت آنالیز حسی نمونهها بررسی گردید. نتایج نشان داد که بیشترین و کمترین زمان خ شک شدن به ترتیب در تیامر کلسیم کلرید و تیمار ۱۰% نمک بود. تیمار کلسیم کلرید بهترین رنگ را به خود اختصاص داد و فاکتور L بالا، b متری و بافت سفت تری داشت ولیکن نمونه های بلانچ شده و شاهد از کیفیت رنگ پائینی برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.