مقاله بررسی تأثیر دمای خشک کن پاششی بر روی خصوصیات پودر تخم مرغ و مقایسه کیک حاصل از پودر با تخم مرغ تازه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر دمای خشک کن پاششی بر روی خصوصیات پودر تخم مرغ و مقایسه کیک حاصل از پودر با تخم مرغ تازه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر دمای خشک کن پاششی بر روی خصوصیات پودر تخم مرغ و مقایسه کیک حاصل از پودر با تخم مرغ تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر دمای خشک کن پاششی بر روی خصوصیات پودر تخم مرغ و مقایسه کیک حاصل از پودر با تخم مرغ تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر دمای خشک کن پاششی بر روی خصوصیات پودر تخم مرغ و مقایسه کیک حاصل از پودر با تخم مرغ تازه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه خشک کردن پاششی به عنوان یک عملیات واحد در صنایع غذایی برای تولید پودر خشک با هدف حفظ مواد مغذی برای مدت زمان طولانی بکار می رود. در این تحقیق خشک کردن پاششی تخم مرغ کامل در دو دما انجام و از پودرهای بدست آمده در تولید کیک استفاده شد. تفاوت بارزی در حجم نمونه کیک تولیدی با تخم مرغ تازه مشاهده گردید، به طوریکه حجم آن بیشتر از نمونه کیک با پودر تولید شده دردمای ۱۶۰C و آن هم بیشتر از نمونه کیک با پودر تولید شده در دمای ۱۸۰C بود. بررسی بافتی نشان داد که کیک تولیدی با تخم مرغ تازه نسبت به نمونه کیکهای تولیدی با پودر تخم مرغ مطلوب تر بود. در بین نمونه های کیک تولیدی با پودر تخم مرغ، نمونه کیک با پودر تخم مرغ تولید شده در دمای ۱۸۰C کمترین کیفیت و بافت نامطلوب و شکننده داشت که این امر نشان دهنده تأثیر نامطلوب استفاده از دماهای بالا در خصوصیات عملکردی ماده اولیه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.