مقاله بررسی تأثیر صمغ کتیرا بر بافت پنیر تهیه شده از شیر گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر صمغ کتیرا بر بافت پنیر تهیه شده از شیر گوسفند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر صمغ کتیرا بر بافت پنیر تهیه شده از شیر گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر صمغ کتیرا بر بافت پنیر تهیه شده از شیر گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر صمغ کتیرا بر بافت پنیر تهیه شده از شیر گوسفند :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پنیر لیقوان علیرغم چربی مطلوب، عموماً سفت شکننده می باشد و مقدار زیادی از آن در طی بسته بندی و مصارف خ انگی از دست می رود. هدف از بهبود بافت به حداقل رساندن این ضایعات می باشد. در این پژوهش تأثیر صمغ کتیرا در چهار غلظت ۰/۲۵، ۰/۵، ۰/۷۵ و ۱ گرم صمغ در هر کیلوگرم شیر مصرفی مورد بررسی قرار گرفت. تغییرات فیزیکوشیمیایی (pH، رطوبت، چربی، پروتئین، نمک)، تغییرات بافتی، ارزیابی رنگ و حسی را در طی ۹۰ روز دوره رسیدن بررسی و ارزیابی شد. نتایج حاکی از آن بود افزودن صمغ کتیرا در غلظت های پائین باعث بهبود بافت و خصوصیات حسی می شود. با افزودن صمغ به نمونه چربی، پروتئین رطوبت به ترتیب نسبت به نمونه شاهد کا هش، افزایش و افزای و پارامتر سختی نمونه ها نسبت به نمونه شاهد و در طی دوره رسیدن کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.