مقاله بررسی نقش نمکهای امولسیون کننده در تولید پنیر پیتزای پروسس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش نمکهای امولسیون کننده در تولید پنیر پیتزای پروسس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش نمکهای امولسیون کننده در تولید پنیر پیتزای پروسس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش نمکهای امولسیون کننده در تولید پنیر پیتزای پروسس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش نمکهای امولسیون کننده در تولید پنیر پیتزای پروسس :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در تولید پنیر پروسس از نمکهای امولسیون کننده استفاده می شود. نمک های امولسیون کننده شامل کاتیون تک ظرفیتی (سدیم) و آنیون چندظرفیتی (فسفات) میباشند. نمک های امولسیون کننده غیر آمفیفیلیک اند. و از اینرو فی نفسه امولسیفایر نیستند. این نمکها مکمل خواص عملگرای پروتئین شیر میباشند. به طور کلی این نمکها، یونهای کلسیم (CA2+) را از میسل حذف میکنند، پروتئین را میشکنند و محلول میکنند، باعث هیدراسیون و تورم پروتئین میشوند، چربی را به حالت تعلیق در می آورند و امولسیون را تثبیت میکنند، سطح pH را کنترل و تثبیت میکنند و ساختار مناسب پنیر پروسس پس از سرد شدن را تشکیل می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.