مقاله بررسی تأثیر مواد اولیه مصرفی بر خصوصیات محصولات خمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر مواد اولیه مصرفی بر خصوصیات محصولات خمیری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر مواد اولیه مصرفی بر خصوصیات محصولات خمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر مواد اولیه مصرفی بر خصوصیات محصولات خمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر مواد اولیه مصرفی بر خصوصیات محصولات خمیری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
محصولات خمیری یکی از مهم ترین منابع انرژی در بسیاری از کشورهای جهان هستند. رشته و به خصوص ماکارونی جزء محصولات خمیری پرمصرف در کشور ما می باشند. مشخص شده است که تغییر در ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی آرد مصرفی میتواند بر خصوصیات محصولات خمیری مؤثر باشد. برای مثال اندازه ذرات سمولینا بر روی سرعت پخت و کیفیت ماکارونی مؤثر است، با استفاده از نشاسته مقاوم در تولید ماکارونی و حذف گلوتن از ماکارونی، به وسیله استفاده از ترکیب آرد غلاتی دیگر به جز گندم و آرد سبزیجات، می تواند بر خصوصیات این محصولات مؤثر باشد.به دلیل این که امروزه مصرف کنندگان نسبت به غذایی که مصرف می کنند آگاه بوده و مایل به خرید محصولاتی با ارزش تغذیه ای و خواص بهتر هستند و همچنین تلاش برای تولید محصولاتی که قابل مصرف برای بیماران سیلیاکی باشند، می توان پژوهش ها را در زمینه تولید محصولات غذایی، در جهت بهبود خواص ان ها، روز به روز گسترده تر کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.