مقاله بررسی تأثیر هدایت الکتریکی آب مورد استفاده در فرایندهای مختلف واحد تصفیه شکر بر پارامترهای کیفی شکر سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر هدایت الکتریکی آب مورد استفاده در فرایندهای مختلف واحد تصفیه شکر بر پارامترهای کیفی شکر سفید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر هدایت الکتریکی آب مورد استفاده در فرایندهای مختلف واحد تصفیه شکر بر پارامترهای کیفی شکر سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر هدایت الکتریکی آب مورد استفاده در فرایندهای مختلف واحد تصفیه شکر بر پارامترهای کیفی شکر سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر هدایت الکتریکی آب مورد استفاده در فرایندهای مختلف واحد تصفیه شکر بر پارامترهای کیفی شکر سفید :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده بهینه از آب کندانس در فرایندهای مختلف تولید شکر خام از نیشکر و تصفیه شکر، علاوه بر کاهش هزینه های تولید شکر، می تواند منجر به بهبود پارامترهای کیفی شکر سفید تولیدی شود. در این کار کاربردی- تحقیقاتی تأثیر هدایت الکتریکی آب مورد استفاده در فرایندهای مختلف واحد تصفیه شکر شامل حل کردن شکر خام، پالایش و فیلتراسیون شربت، کریستالیزاسیون و جداسازی کریستال های شکر بر پارامترهای کیفی شکر سفید تولیدی شامل درصد خاکستر هدایت سنجی، رنگ محلول و توزیع اندازه کریستال ها، در یک بازه زمانی ۱۰ روزه، بررسی شده است. مشخص گردید که با کاهش هدایت الکتریکی آب به کمتر از ۱۵۰s/cm، پارامترهای کیفی شکر سفید تولیدی مثل درصد خاکستر شکر و توزیع سایز کریستال ها بهبود می یابند و نتایج بسیار مطلوبی در این زمینه حاصل می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.