مقاله بررسی تحولات شدت انرژی و ع وامل مؤثر بر آن در صنایع مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تحولات شدت انرژی و ع وامل مؤثر بر آن در صنایع مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تحولات شدت انرژی و ع وامل مؤثر بر آن در صنایع مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحولات شدت انرژی و ع وامل مؤثر بر آن در صنایع مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تحولات شدت انرژی و ع وامل مؤثر بر آن در صنایع مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این تحقیق به بررسی تجزیه شدت انرژی در صنایع مواد غذایی طی دوره ۱۳۷۴-۱۳۸۶ با استفاده از شاخص ایده آل فیشر و تکنیک ضرب پذیری می پردازد و شدت انرژی را به دو اثر ساختاری و شدتی تجزیه می کند. و سپس تأثیرات عواملی چون قیمت انرژی و سایر نهاده ها، تکنولوژی بر شدت انرژی بر اساس روش داده های ترکیبی مورد بررسی قرار می دهیم. نتایج نشان می دهد در صنایع مواد غذایی در بیشتر سالها اثر ساختاری در جهت افزایش و اثر شدتی در جهت کاهش شدت انرژی و صرفه جویی در مصرف انرژی حرکت کرده است. همچنین قیمت انرژی، تکنولوژی و ارزش افزوده بر شدت انرژی اثر منفی دارند و قیمت سایر نهاده ها اثر مثبت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.