مقاله بررسی ترکیب ژلاتین ماهی و دیگر پلیمرهای زیستی برای تولید فیلم خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب ژلاتین ماهی و دیگر پلیمرهای زیستی برای تولید فیلم خوراکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب ژلاتین ماهی و دیگر پلیمرهای زیستی برای تولید فیلم خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب ژلاتین ماهی و دیگر پلیمرهای زیستی برای تولید فیلم خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب ژلاتین ماهی و دیگر پلیمرهای زیستی برای تولید فیلم خوراکی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
ویژگیهای مکانیکی و محافظتی فیلمهای ژلاتین ماهی می تواند با تولید فیلمهای ترکیبی با استفاده از پلیمرهای زیستی متفاوت همانند پروتئینها، لیپیدها، و پلی ساکاریدها بهبود یابد. صرف نظر از جنبه های تکنیکی، میتواند دلایل اقتصادی نیز برای در نظر داشتن تولید فیلمهای ترکیبی با ترکیب ژلاتین با دیگر پلیمرهای زیستی وجود داشته باشد. به عنوان یک پروتئین حیوانی، ژلاتین گران تر از پروتئینهای با منبع گیاهی همانند ایزوله پروتئین سویا (SPI) است که ترکیبی از تعدادی آلبومین و گلوبولینها از جمله اجزا ۷S و ۱۱S میباشد که به ترتیب حدود ۳۷ و ۳۱ % کل پروتئین قابل استخراج را تشکیل دادهاند. این مقاله به مرور جدیدترین منابع علمی مربوط به فیلمها بر اساس ژلاتین حاصل از گونه های متفاوت ماهی پرداخته و راهکارهای گوناگونی را برای ارتقای ویژگیهای فیزیکی چنین پوشش هایی را با ترکیب ژلاتین ماهی با دیگر پلیمرهای زیستی همانند پروتئین ایزوله سویا، روغن و اسیدهای چرب و پلی ساکاریدهای خاص در نظر می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.