مقاله بررسی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس های با درصد گوشت متفاوت (۴۰ و ۵۵ و بالاتر از ۷۰%)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس های با درصد گوشت متفاوت (۴۰ و ۵۵ و بالاتر از ۷۰%) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس های با درصد گوشت متفاوت (۴۰ و ۵۵ و بالاتر از ۷۰%)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس های با درصد گوشت متفاوت (۴۰ و ۵۵ و بالاتر از ۷۰%)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس های با درصد گوشت متفاوت (۴۰ و ۵۵ و بالاتر از ۷۰%) :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
در این مطالعه، ۶۲ عدد نمونه سوسیس و کالباس به طور تصادفی جمع آوری شده و با روش اسپکتروفتومتریک، میزان نیتریت موجود در آنها تعیین و با حد مجاز آنها مقایسه شده است. نتیجه اینکه از ۶۲ نمونه، ۷ عدد بیش از حد مجاز بود که بیشتر مربوط به فرآورده های دارای مقدار گوشت کمتر (۴۰ و ۶۰%) می باشد. پس درصد گوشت محصول با مقدار نیتریت در آن رابطه معکوس دارد. یعنی با افزایش درصد گوشت در سوسیس و کالباس، میزان نیتریت کاهش می یابد. ضمناً ملاک استاندارد آزمایش فرآورده، حداکثر ۴-۵ روز پس از تولید است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.