مقاله اثر تیمار بخار آب داغ بر سلامت و جوانه زنی بذر ذرت (Zea mays)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تیمار بخار آب داغ بر سلامت و جوانه زنی بذر ذرت (Zea mays) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تیمار بخار آب داغ بر سلامت و جوانه زنی بذر ذرت (Zea mays)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمار بخار آب داغ بر سلامت و جوانه زنی بذر ذرت (Zea mays)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تیمار بخار آب داغ بر سلامت و جوانه زنی بذر ذرت (Zea mays) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بیماری های بذر زاد تهدیدی جدی برای عملکرد و کیفیت محصول محسوب می شوند. در کشاورزی ارگانیک تیمارهای جایگزین مواد شیمیایی یکی از نیازهای اساسی در کنترل بیماری های بذر زاد می باشند. تیمارهای فیزیکی مختلفی جهت کنترل عوامل بیماریزا در بذر استفاده می گردد که از میان آنها تیمار بخار آب داغ یکی از ساده ترین تیمارهای فیزیکی ضد عفونی بذر محسوب می شود. اما اطمینان از کنترل موثر عوامل بیماریزا و همچنین عدم تاثیر منفی این تیمار بر قدرت جوانه زنی بذر از نکات مهمی هستند که در به کارگیری این روش ضروری به نظر می رسند. بدین منظور آزمایشی بر روی بذر ذرت رقم ksc400 صورت گرفت که در آن بذور به مدت ۰، ۱۵ دقیقه در معرض بخارآب داغ ۵۰ درجه سانتیگراد قرا گرفتند. نتایج آزمون جوانه زنی و بلاتر نشان داد که تیمار ۱۵ دقیقه بدون تاثیر منفی بر روی ویگور بذر، به مقدار قابل ملاحظه ای قارچ های موجود در بذر را از بین می برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.