مقاله بررسی اثر حسی، نگهداری و تکنولوژیکی کلرید سدیم بر روی محصولات تخمیری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر حسی، نگهداری و تکنولوژیکی کلرید سدیم بر روی محصولات تخمیری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر حسی، نگهداری و تکنولوژیکی کلرید سدیم بر روی محصولات تخمیری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر حسی، نگهداری و تکنولوژیکی کلرید سدیم بر روی محصولات تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر حسی، نگهداری و تکنولوژیکی کلرید سدیم بر روی محصولات تخمیری :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
کاهش سدیم در رژیم غذایی، فاکتور مهمی در پیشرفت فشار خون بالا به شمار می رود. محصولات تخمیری شور منبع اصلی سدیم در رژیم غذایی بوده و صنایع پخت نان به راه هایی جهت کاهش سدیم در محصولات خود نیاز دارد. بنابراین تأثیر کلرید سدیم بر ویژگی های ماندگاری، رئولوژی و تکنولوژیکی و همین طور بر کیفیت حسی محصولات تخمیری باید شناخته شود. این مقاله بررسی هایی در مورد کاهش کلرید سدیم بر محصولات تخمیری و تکنیک های کاهش آن را ارائه می دهد. همچنین در این بررسی تحقیقات بیشتر در مورد تأثیر لی کلرید سدیم را بر رئولوژی خمیر و کیفیت محصول نهایی (میزان تخمیر، بافت نان، میزان شوری و فرآوری) و توجه کامل به اثرات کلرید سدیم بر اجزاء اصلی آرد (نشاسته و پروتئین) را نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.