مقاله بررسی اثر شرایط خشک کردن بر خصوصیات کیفی اسلایس لیموترش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شرایط خشک کردن بر خصوصیات کیفی اسلایس لیموترش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شرایط خشک کردن بر خصوصیات کیفی اسلایس لیموترش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شرایط خشک کردن بر خصوصیات کیفی اسلایس لیموترش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شرایط خشک کردن بر خصوصیات کیفی اسلایس لیموترش :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
خشک کردن یکی از مجموعه عملیات واحد (unit operation) بسیار مهم در فرآوری محصولات کشاورزی و مواد غذایی می باشد. در این مقاله ب شرایط بهینه خشک کردن اسلایس لیمو بررسی گردید. نمونه های اسلایس لیمو به ضخامت ۴ میلی متر در دماهای ۵۰، ۶۰ و ۷۰C و سرعت هوای ۲m/s در یک خشک کن کابینتی خشک شدند. در طول م دت ازمایش منحنی خشک شدن، تغییرات رنگ، اسیدیته و ویتامین C تیمارها بررسی گردید. نتایج نشان داد. کمترین و بیشترین زمان خشک کردن به ترتیب دمای ۵۰ و ۷۰C بود. میزان اسیدیته اسلایس لیمو خشک نسبت به نمونه تازه افزایش نشان داد اما بین خود تیمارهای دمایی ۵۰، ۶۰ و ۷۰C تفاوت معنی داری از نظر اسیدیته مشاهده نشد. مقدار ویتامین C در طی فرایند خشک ک ردن کاهش یافت. با افزایش دمای خشک کردن فاکتور b و L کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.