مقاله بررسی اثر شرایط فرایند بر خواص نانوفیبریل پروتئین آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شرایط فرایند بر خواص نانوفیبریل پروتئین آب پنیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شرایط فرایند بر خواص نانوفیبریل پروتئین آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شرایط فرایند بر خواص نانوفیبریل پروتئین آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شرایط فرایند بر خواص نانوفیبریل پروتئین آب پنیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بسیاری از پروتئین های کروی قابلیت خویش سرهم شدن و تشکیل فیبریل های آمیلوئیدمانند دارند. این فیبریل ها شبکه ای را تشکیل می دهند کهسبب بهبود خواص کارکردی ویژه ای مانند افزایش ضریب ژلاسیون و ویسکوزیته می شود، درنتیجه غلظت های کم آنها سبب تشکیل ژل خواهد شد.پروتئین های آب پنیر از جمله پروتئین های شیر هستند که در صنعت غذا بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و پروتئین های کروی آن شامل آلفا-لاکتالبومین، سرم آلبومین و بتا لاکتوگلوبلین می باشد. از میان این پروتئین ها، بتا لاکتوگلوبلین سبب تشکیل دیسپرسیون فیبریل با ویسکوزیته بالاترمی شود. با حرارت دهی پروتئینهای آب پنیر در قدرت یونی کم و pH پایین می توان نانوفیبریل تولید نمود. در این مقاله سعی می شود تاثیر پارامترهای مختلف فرایند مانند pH، دما، نوع و میزان نمک را بر خواص رئولوژیکی و مورفولوژی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر و به خصوص نانوفیبریل بتا لاکتوگلوبلین بررسی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.