مقاله بررسی اثر فرآیند جوانه زنی بر ویژگی های بیوفیزیکی ارقام جو (صحرا، جنوب، دشت) طی فرآیند مالت سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرآیند جوانه زنی بر ویژگی های بیوفیزیکی ارقام جو (صحرا، جنوب، دشت) طی فرآیند مالت سازی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرآیند جوانه زنی بر ویژگی های بیوفیزیکی ارقام جو (صحرا، جنوب، دشت) طی فرآیند مالت سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرآیند جوانه زنی بر ویژگی های بیوفیزیکی ارقام جو (صحرا، جنوب، دشت) طی فرآیند مالت سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرآیند جوانه زنی بر ویژگی های بیوفیزیکی ارقام جو (صحرا، جنوب، دشت) طی فرآیند مالت سازی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در صنعت مالت سازی از غلات مختلفی استفاده می گردد اما به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی خاص، تغییرات مطلوب طی جوانه زنی و وجود پوسته که نقش حفاظت از جوانه را طی حمل و نقل به عهده دارد، جو از امتیاز بالاتری نسبت به سایر غلات برخوردار است. هدف از انجام این پژوهش بررسی و مقایسه ی تغییرات بیوفیزیکی سه رقم جو طی هفت روز پروسه ی جوانه زنی می باشد که بدین منظور ابتدا ارقام جو (دشت، جنوب و صحرا) از مزارع تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر استان البرز، تهیه و ویژگی های بیوفیزیکی آنها شامل اندازه گیری دانسیته دانه ای، دانسیته توده ای، وزن ه زار دانه، تخلل و محتوی رطوبت در خلال فرایند جوانه زنی، در یک بازه زمانی ۱۴۴ ساعته (معادل هفت روز جوانه زنی) هر ۲۴ ساعت یکبار مورد ارزیابی قرار گرفتند. برای آنالیز آماری داده ها از نرم افزار Minitab-16 استفاده شد. مقایسه میانگین داده ها نیز با استفاده از آزمون توکی در سطح ۰/۰۱ انجام گردید. نتایج این تحقیق نشان داد فرایند مالت سازی هر یک از ویژگی های دانسیته دانه ای، دانسیته توده ای، وزن هزار دانه، تخلل و محتوی رطوبت به طور معنی داری کاه یافتند (p0/01). به طور کلی می توان گفت رقم صحرا دارای ویژگی های بهینه و قابل پذیرش تری برای انتخاب در فرایند مالت سازی می باشد. همچنین با توجه به اینکه ویژگی های اندازه گیری شده برای این رقم (صحرا) بین ساعات ۱۲۰ تا ۱۴۴ ام (روز ششم تا هفتم فرآیند جوانه زنی) دچار تغییر چندانی نشده اند، لذا برای رقم صحرا مدت زمان جوانه زنی شش روز پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.