مقاله بررسی اثر قند لاکتوز و گلوکز بر خواص مکانیکی و فیزیکوشیمیایی فیلم های ژلاتین ماهی سرد آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر قند لاکتوز و گلوکز بر خواص مکانیکی و فیزیکوشیمیایی فیلم های ژلاتین ماهی سرد آبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر قند لاکتوز و گلوکز بر خواص مکانیکی و فیزیکوشیمیایی فیلم های ژلاتین ماهی سرد آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر قند لاکتوز و گلوکز بر خواص مکانیکی و فیزیکوشیمیایی فیلم های ژلاتین ماهی سرد آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر قند لاکتوز و گلوکز بر خواص مکانیکی و فیزیکوشیمیایی فیلم های ژلاتین ماهی سرد آبی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر قندهای الکتور و گلوکز بر خصوصیات مکانیکی و فیزیکوشیمیایی شامل میزان نفوذ پذیری به بخار آب و میزان جذب آب فیلم های خوراکی بر مینی ژلاتین ماهی سرد آبی می باشد. مواد و روش ها: در این تحقیق فیلم های خوراکی از جنس ژلاتین ماهی سرد اب محتوی قندهای لاکتوز (۲، ۴ و ۶ درصد) و گلوکز (۲، ۴ و ۶ درصد) و یک مخلوط ۳:۱ گلیسرول- سوربیتول در ۴۰ درصد (w/w از ژلاتین ماهی سرد آبی) به عنوان پلاستی سایزر تحت شرایط کنترل شده به روش تبخیر حلال تهیه گردید. و ویژگی های مکانیکی، نفوذ پذیری به بخار آب و میزان جذب آب اندازه گیری شد. نتایج و بحث: نتایج بدست آمده نشان داد که با افزودن قندهای لاکتوز و گلوکز به ژلاتین ماهی سرد آبی در محدوده بررسی اثر معنی دار بر روی خواص مکانیکی و خواص فیزیکوشیمیایی از خود نشان دادند (p<0/05). نتایج نشان دادند که با افزایش غلظت قندهای لاکتور و گلوکز باعث افزایش خواص مکانیکی و کاهش میازن جذب آب و میزان نفوذپذیری به بخار آب در محدوده مورد بررسی شد. نتیجه گیری کلی: نتایج کلی نشان دادند که قند گلوکز نسبت به قند لاکتوز اثر بیشتری در افزایش خواص مکانیکی و کاهش خواص فیزیکوشیمیایی از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.