مقاله بررسی اثر کلرلا ولگاریس بر رشذ لاکتیک اسید باکتریها در شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کلرلا ولگاریس بر رشذ لاکتیک اسید باکتریها در شیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کلرلا ولگاریس بر رشذ لاکتیک اسید باکتریها در شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کلرلا ولگاریس بر رشذ لاکتیک اسید باکتریها در شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کلرلا ولگاریس بر رشذ لاکتیک اسید باکتریها در شیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کلرلا ولگاریس یک جلبک های سبز- آبی تک سلولی، دارای شکل کروی و در حدود ۲ تا ۱۰ میکرومتر قطر دارد. کلرلا یک منبع خوب از مواد تغذیه ای، کالری، چربی و ویتامین ها می باشد. کلرلاولگاریس به عنوان یک مکمل غنی غذایی شناخته می شود به دلیل این که حاوی ۶۱/۶% پروتئین، ۱۲/۵% چربی، ۱۳/۷% کربوهیدرات، عناصر کم مقدار (آلومینیوم، سلنیوم، فسفر، روی، کلسیم و منیزیم) و ویتامین ها (تیامین، (B(6), B(2), B(1 اسکوربیک اسید، E, D و K) می باشد. همچنین کلرلایک منبع بسیار خوب از اسیدهای چرب چند غیر اشباعی می باشد. کلرلا همچنین غنی از فسفر (۱۷۱۶/۵mg)، سدیم (۱۳۴۶/۴mg)، پتاسیم (۷۴۹/۹mg)، کلسیم (۵۹۳/۷mg)، منیزیم (۳۴۴/۳mg) و آهن (۲۵۹/۱mg) می باشد. همچنین مقدار سایر مواد معدنی شامل منگنز (۲/۰۹mg)، سلنیوم (۰/۰۷mg)، مس (۰/۰۶mg) و کروم (۰/۰۲mg) می باشد. امروزه کلرلا ولگاریس و سایر میکروآلگاها به منظور غنی کردن و افزایش ارزش تغذیه ای مواد غذایی در فرمولاسیون مواد غذایی استفاده می گ ردند. افزودن میکروآلگاها به فرمولاسیون مواد غذایی از جنبه های مختلف بر خصصویات ماده غذایی اثر می گذارد که در بسیاری از موارد این امر کاربرد آنها را در مواد غذایی با محدودیت هایی همراه می کند. هدف از این مطالعه بررسی اثرات افزودن کلرلا ولگاریس بر سرعت رشد باکتری های لاکتیک اسید باکتریا در شیر می باشد. نتیجه گیری کلی: نتایج تحقیقات متعددی نشان می دهد که افزودن میکروآلگاهای مختلف به شیر باعث تحریک رشد باکتری های اسید لاکتیک یا کشت های آغاز گر مورد استفاده در فرآورده های لبنی تخمیری می گردد. در واقع مشاهده گردید نمونه های حاوی میکروالگا به دلیل خاصیت بافری بیشتری که نسبت به نمونه های بدون میکروآلگا دارند در مقابل تغییرات pH مقاومت کرده و در نتیجه باعث حفظ بیشتر pH در محدوده مناسب رشد این باکتری ها و رشد بیشتر می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.