مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاهان بر روی خواص کیفی لفاف های خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاهان بر روی خواص کیفی لفاف های خوراکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاهان بر روی خواص کیفی لفاف های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاهان بر روی خواص کیفی لفاف های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاهان بر روی خواص کیفی لفاف های خوراکی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
لفاف های خوراکی علاوه بر داشتن ویژگی هایی نظیر زیست تخریب پذیری می توانند به عنوان مانعی مناسب در برابر انتقال رطوبت، اکسیژن، دی اکسید کربن و سایر عوامل در نگهداری مواد غذایی به کار روند. این نوع لفاف ها معمولاً از مواد اولیه نظیر پلی ساکاریدها، لیپیدها و پروتئین ها تهیه می شوند و به منظور بهبود برخی خواص آن (مانند ویژگی های ایمنی) از افزودن انواع مواد ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی استفاده می شود. ترکیبات ضدمیکروبی علاوه بر اثر بازدارندگی بر رشد ریززنده ها، بر ویژگی هایی نظیر رنگ، حلالیت، نفوذ پذیری بخار آب، پارگی در نقطه شکست و خواص کیفی لفاف هم مؤثر هستند. ترکیبات ضدمیکروبی مورد استفاده در ایننوع لفاف ها ممکن است به دو صورت طبیعی و ساختگی مورد استفاده قرار بگیرند که انواع طبیعی آن به دلیل ایمن بودن بیشتر نسبت به نوع ساختگی از اهمیت خاصی برخوردار است. از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی می توان به انواع عصاره گیاهان اشاره نمود. این نوع عصاره ها اغلب حاوی روغن های فرار بده که د ارای ترکیبات فنلی با ویژگی های ضدمیکروبی هستند. از جمله گیاهان مهم حاوی روغن های فرار می توان به پونه، میخک و کاکوتی اشاره نمود. شایان ذکر است که میزان قدرت ضدمیکروبی این عصاره ها با تعیین کمترین غلظت مهار کنندگی مخص می شود. بنابراین، با توجه به مزایای یاد شده، هدف این مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی انواع روغن های فرار عصاره گیاهان بر خواص کیفی لفاف های خوراکی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.