مقاله بررسی اثرات مکمل پروتئینی کنجاله کنجد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات مکمل پروتئینی کنجاله کنجد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات مکمل پروتئینی کنجاله کنجد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات مکمل پروتئینی کنجاله کنجد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات مکمل پروتئینی کنجاله کنجد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش، برای بررسی اثرات مکمل پروتئینی کنجاله کنجد بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت، خواص فارینوگرافی و اکستنسوگرافینمونه های خمیر برآورد شد. کنجاله کنجد باعث افزایش معنی دار جذب آب آرد، زمان گسترش، درجه سست شدن و شاخص تحمل خمیر شد (P<0/01). کنجاله کنجد باعث شد ثبات فارینوگرافی خمیر کاهش معنی دار نشان دهد. در زمان استراحت ۴۵، ۹۰ و ۱۳۵ دقیقه، با افزایش سطح کنجاله کنجد کاهش معنی دار قابلیت کشش خمیر (Ex) و افزایش معنی دار (R(50 و نسبت مقاومت خمیر (R(50)/Ex) مشاهده شد. نسبت مقاومت خمیر داری ۴/۳۷% کنجاله کنجد و خمیر شاهد فاقد اختلاف معنی دار بود (P>0/05) و با افزایش زمان استراحت افزایش یافت. برای بهبود کیفیت تغذیه ای نان باگت استفاده از ۴/۳۷% کنجاله کنجد به عنوان یک مکمل ارزان و غنی از پروتئین با کیفیت بالا و مواد معدنی بویژه کلسیم و فسفردر فرمولاسیون نان باگت پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.