مقاله بررسی ارزش تغذیه ایی درخت مورینگا اولیفرا و کاربرد آن در فرمولاسیون غذای کودک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارزش تغذیه ایی درخت مورینگا اولیفرا و کاربرد آن در فرمولاسیون غذای کودک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارزش تغذیه ایی درخت مورینگا اولیفرا و کاربرد آن در فرمولاسیون غذای کودک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارزش تغذیه ایی درخت مورینگا اولیفرا و کاربرد آن در فرمولاسیون غذای کودک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارزش تغذیه ایی درخت مورینگا اولیفرا و کاربرد آن در فرمولاسیون غذای کودک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
از پایان شش ماهگی اکثر شیرخواران علاوه بر شیر مادر، نیازمند دریافت انرژی و مواد مغذی بیشتری می باشند که با استفاده از غذاهایکمکی این نیاز برطرف می گردد. در این خصوص به علت افزایش نرخ تورم، می توان از مواد اولیه جایگزین ارزانتر و با ارزش تغذیه ایی بالا ، همانند برگ درخت مورینگا اولیفرا که در جنوب ایران به نام گز روغنی مشهور می باشد، استفاده نمود. برگ های تازه این درخت حاوی چهار برابر کلسیم شیر، دو برابر پروتئین ماست، هفت برابر ویتامین A هویج و ویتامین C پرتقال، سه برابر پتاسیم موز و ویتامین های (B(2), B(1 و ۹ اسید آمینه ضروری می باشند. جهت فرموله کردن غذای کودک با این برگ، می بایست طی مراحلی برگ های آن خشک گردند، این تحقیق ارزش تغذیه ایی برگ درخت مورینگا و غذای کودک فرموله شده از آن را مورد بررسی قرار می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.