مقاله بررسی امکان استفاده از خرمای درجه ۲ و ۳ رقم استعمران برای تهیه شکلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از خرمای درجه ۲ و ۳ رقم استعمران برای تهیه شکلات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از خرمای درجه ۲ و ۳ رقم استعمران برای تهیه شکلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از خرمای درجه ۲ و ۳ رقم استعمران برای تهیه شکلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از خرمای درجه ۲ و ۳ رقم استعمران برای تهیه شکلات :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به تولید بالای خرما در استان خوزستان به خصوص رقم استعمران که از ارقام نیمه خشک با استفاده صنعتی می باشد و مقدار بالای خرمای درجه دو و سه این رقم که مصرف تازه خوری ندارد و با توجه به ارزش تغذیه ای خرما تحقیق فوق در جهت بهبود محصولات جانبی و فرآوری شده این محصول اجرا گردید. برای این آزمایش ابتدا خرما را از منطقه شادگان فراهم نموده و آزمایشات رطوبت، پروتئین، قند کل و احیاء، خاکستر، آهن، فسفر، کلسیم، چربی و سفتی بافت نمونه ها اندازه گیری شد و خمیر مورد نظر را تهیه نمودیم. سپس آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی بصورت اسپلیت پلات در زمان اجرا گردید. فاکتور اصلی در سه سطح شامل مغزی شکلات با درصدهای مختلف (آب، گلاب، خ یمر خرما، پودر بادام، بادام هندی، پودر نارگیل، پودر پسته، پودر دارچین و کره) بود. فاکتور فرعی نیز شامل زمان نگهداری (نمونه برداری) در چهار سطح ۰، ۲، ۴ و ۶ ماه پس از تهیه شکلات در شرایط یخچال و ۰، ۱۵، ۳۰ و ۴۵ روز در شرایط دمایی اتاق (۲۵±۵ درجه سانتیگراد) بود. وزن تقریبی هر نمونه ۲۵+۵ گرم بود و در هر تیمار ترکیبات مختلف مغزی ها با شکلات پوشش داده شد و پس از خنک شدن در جعبه های مقوایی بسته بندی گردید و در دو شرایط دمایی نگهداری شد. در هر مرحله از نمونه برداری، میزان رطوبت، پروتئین خام، فعالیت آبی، خاکستر، قند، مواد معدنی میکرو و ماکرو، چربی، تجزیه بافت ارزیابی شد. براساس نتایج بدست آمده شکلات خرمایی حاصله از فرمول سوم از لحاظ خصوصیات کمی و کیفی دارای برتری بوده و در شرایط دمایی ۲۵±۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲ هفته و در شرایط دمایی ۵±۲ درجه سانتیگراد به مدت ۳-۳/۵ ماه قابل نگهداری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.