مقاله بررسی امکان افزایش حلالیت و ایجاد ویژگی امولسیون کنندگی در بخش نامحلول صمغ فارسی با استفاده از روش اصلاح شیمیایی (آکریل آمید)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان افزایش حلالیت و ایجاد ویژگی امولسیون کنندگی در بخش نامحلول صمغ فارسی با استفاده از روش اصلاح شیمیایی (آکریل آمید) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان افزایش حلالیت و ایجاد ویژگی امولسیون کنندگی در بخش نامحلول صمغ فارسی با استفاده از روش اصلاح شیمیایی (آکریل آمید)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان افزایش حلالیت و ایجاد ویژگی امولسیون کنندگی در بخش نامحلول صمغ فارسی با استفاده از روش اصلاح شیمیایی (آکریل آمید)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان افزایش حلالیت و ایجاد ویژگی امولسیون کنندگی در بخش نامحلول صمغ فارسی با استفاده از روش اصلاح شیمیایی (آکریل آمید) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
اصولا صمغ فارسی حاوی دو قسمت محلول (۳۰-۲۵ درصد) و نامحلول (۷۵-۷۰ درصد) می باشد که با توجه به نامحلول بودن بخش اعظم صمغ فارسی در پژوهش حاضر، تاثیر استفاده از شرایط مختلف اصلاح شیمیایی (براساس روش سطح پاسخ) روی افزایش حلالیت فاز نامحلول صمغفارسی و ایجاد ویژگیهای امولسیون کنندگی مورد بررسی قرار گرفت. براساس روش سطح پاسخ، تعداد ۲۰ نمونه از مخلوط فاز نامحلول صمغ فارسیمطابق توضیحات تهیه شد. لازم به ذکر است که میزان گرانروی ذاتی، ویژگی های رئولوژیکی، قطر هیدرودینامیکی، ویژگیهای رنگی و کدورت،طیفهای فروسرخ، توانایی امولسیون کنندگی، نمونه های اصلاح شده مورد اندازهگیری قرار گرفتند. براساس نتایج این بررسی، بیشترین افزایش حلالیت در غلظت ۱/۵ گرم صمغ، ۰/۰۸ مول آکریل آمید ، دمای ۶۰ درجه سانتیگراد و زمان ۳ ساعت به دست آمد. همچنین، نتایج بررسیهای رئولوژیکی و ساختاری نشانگر استقرار گروههای آمینی در ساختار صمغ، کاهش وزن مولکولی، افزایش حلالیت، اصلاح ساختاری و ایجاد توانایی امولسیون کنندگی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.