مقاله بررسی انتقال جرم و حرارت در طول پخت محصولات نانوایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی انتقال جرم و حرارت در طول پخت محصولات نانوایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی انتقال جرم و حرارت در طول پخت محصولات نانوایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انتقال جرم و حرارت در طول پخت محصولات نانوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی انتقال جرم و حرارت در طول پخت محصولات نانوایی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
برای محصولات نانوایی، پختن یک فرآیند کلیدی به منظور توسعه ویژگیهای مورد نظر، از جمله ساختار، بافت، طعم و رنگ در آنها است. با توجه به اینکه پخت یک مکانیسم بسیار پیچیده است، به منظور تولید محصولاتی با کیفیت بالاتر، بهینه سازی انتقال جرم و حرارت ضروری به نظر می رسد. به علت انتقال جرم و حرارت در داخل خمیر و داخل محفظه آون خمیر به محصولی متشکل از پوسته و بافت متخلخل تبدیل می شود. به منظور بدست آوردن محصولی با کیفیت خوب و کارایی بالا، مدلهای ریاضی برای بهینه سازی شرایط پخت مورد استفاده قرار گرفته و بسیاری از پدیده ها در طول پخت شبیه سازی شده اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.