مقاله بررسی باکتریولوژیکی آبمیوه های سنتی عرضه شده در شهر اهواز با توجه به میزان pH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی باکتریولوژیکی آبمیوه های سنتی عرضه شده در شهر اهواز با توجه به میزان pH دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باکتریولوژیکی آبمیوه های سنتی عرضه شده در شهر اهواز با توجه به میزان pH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باکتریولوژیکی آبمیوه های سنتی عرضه شده در شهر اهواز با توجه به میزان pH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باکتریولوژیکی آبمیوه های سنتی عرضه شده در شهر اهواز با توجه به میزان pH :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این بررسی به منظور کنترل بهداشتی آبمیوه های عرضه شده در آبمیوه فروشی های شهر اهواز با توجه به میزان pH آنها در دو فصل سرد و گرم صورت پذیرفت. تعداد ۶۰ نمونه آب میوه از اماکن تهیه و توزیع در مرکز شهر اهواز تهیه و پس از رقیق سازی طبق روش های اساتاندارد مورد بررسی قرار گرفتند. جهت شمارش کلی باکتری ها از هر رقت ۰/۱ میلی لیتر بر روی محیط نوترنیت آگار کشت داده شد. شمارش کلیفرم ها با استفاده از محیط مایع مک کانکی براث و با استفاده از روش MPN مورد بررسی قرار گرفت. برای شمارش اساتافیلوکوکوس ارئوس کشت روی محیط برد پارکر آگار صورت گرفت. علاوه بر این pH آبمیوه ها با استفاده از pH متر اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که از ۴۶ نمونه آب هویج نمونه از نظر شمارش کلی باکتری ها دارای آلودگی بیش از حد مجاز، ۳۶ نمونه دارای استافیلوکوکو اوروو به میزان بیش از حد مجاز وتمامی آنها حاوی میزان بالاتر از حد مجاز کلیفرمی بودند. بررسی ها نشان داد که تمامی ۱۶ نمونه آب طالبی دارای شمارش کلی باکتریایی بیشاز حد مجاز را دارا بودند، ۲ نمونه از آب طالبی ها تعداد کلیفرم در حد مجاز و ۱۲ نمونه بالاتر از حد مجااز دارای کلونی استافیلوکوک بودند.نتایج فوق نشان می دهد که آب میوه های غیر پاستوریزه و سنتی شهر اهواز به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی توسط عوامل کارگران شاغل درآبمیوه فروشی دارای سطح بهداشتی نامناسب می باشد. در این راستا به نظر می رسد کنترل آلودگی های اولیه و نیز آموزش منظو و دوره ایتولید کنندگان و توزیع کنندگان این فرآورده ها در زمینه رعایت اصول بهداشتی در کلیه مراحل تولید و توزیع آن به منظور کاهش بروز آلودگیهای ثانویه از جمله راه های افزایش دهنده سطح بهداشتی در این فرآورده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.