مقاله بررسی پارامترهای آرد و بافت نان باگت تازه با ترکیبی از آرد میوه بلوط (Quercus Persica)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای آرد و بافت نان باگت تازه با ترکیبی از آرد میوه بلوط (Quercus Persica) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای آرد و بافت نان باگت تازه با ترکیبی از آرد میوه بلوط (Quercus Persica)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای آرد و بافت نان باگت تازه با ترکیبی از آرد میوه بلوط (Quercus Persica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای آرد و بافت نان باگت تازه با ترکیبی از آرد میوه بلوط (Quercus Persica) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف این تحقیق بررسی اثر افزودن آرد میوه بلوط ایرانی بر روی آرد و بافت نان باگت تازه بود که به نسبتهای ۰، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۳۰ درصد به آرد گندم اضافه گردید. رطوبت، پروتئین، گلوتن مرطوب، خاکستر، pH و اسیدیته آرد نمونه ها اندازه گیری و با شاهد مقایسه گریدد. بافت نان تازه با استفاده از تست نفوذ و TPA نیز مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی میزان پروتئین، گلوتن مرطوب و pH با کاهش همراه بود ولی میزان خاکستر و اسیدیته افزایش نشان داد، نتایج نشان داد که نمونه ۱۰ درصد با نمونه شاهد اختلاف معنی داری نداشته ولی با سایر نمونه های اختلاف معنی داری دارد، نمونه ۱۵ درصد نیز با همه نمونه ها دارای اختلاف معنی داری است . نمونه ۲۰ و ۳۰ درصد نیز با هم اختلاف معنی داری نداشتند ولی با سایر نمونه ها دارای اختلاف معنی دار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.