مقاله غنی سازی اسنک های گندمی با پودر شیر خشک و تعیین شرایط بهینه تولید به روش سرخ کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی اسنک های گندمی با پودر شیر خشک و تعیین شرایط بهینه تولید به روش سرخ کردن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی اسنک های گندمی با پودر شیر خشک و تعیین شرایط بهینه تولید به روش سرخ کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی اسنک های گندمی با پودر شیر خشک و تعیین شرایط بهینه تولید به روش سرخ کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی اسنک های گندمی با پودر شیر خشک و تعیین شرایط بهینه تولید به روش سرخ کردن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در فرایند تولید اسنک های غنی شده با پودر شیر خشک و حجیم شده در سرخ کن نتایج نشان داد که در اسنک های کنترل یا افزایش رطوبت از ۵ تا ۱۰% و افزایش دما تا ۱۹۵C حجم افزایش می یابد در حالی که در اسنک های غنی شده بیشترین حجم در رطوبت ۷% و دمای ۱۸۵C دیده شد که مشابه با نتایج تعیین نسبت انبساط حجمی است. نتایج ارزیابی بافت نشان داد که بیشینه نیرو در اسنک های کنترل یا افزایش رطوبت از ۵ تا ۱۰% افزایش و با افزایش دما کاهش می یابد. در حالی که در اسنک های غنی شده با افزایش دما از ۱۶۵ تا ۱۹۵C و نیز با کاهش رطوبت از ۱۲ تا ۷% سفتی بافت کاهش می یابد. نتایج آزمون رنگ سنجی نشان داد که با افزایش حجم نمونه ها روشنایی بافت افزایش می یابد. تصاویر SEM مشخص نمود که دراسنک های غنی شده حباب های هوا بزرگتر و نازک تر می باشد. بیشترین پذیرش کلی در اسنک های کنترل و غنی شده به ترتیب در رطوبت های ۱۰ و ۷-۵% و در دمای ۱۸۵C مشاهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.