مقاله غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
غذاهای فراسودمند یا عملگرا شبیه غذاهای متعارف و معمول روزانه ماست. اما وقتی مصرف می شوند علاوه بر خواص تغذیه ای مزایای سلامت بخش از خود نشان می دهد که خطر ابتلا به بیماریهای سخت و مزمن را کاهش می دهند. این غذاها حاوی مواد سنتزی نبوده و کاملاً طبیعی است. پروبیوتیک ها عبارت است از مکمل میکروبی که از طریق متعادل سازی میکروبهای بومی روده، اثرات مفید بر بردن میزبان اعمال می کنند. در حالیکه پری بیوتیک ها نیز مواد مغذی با مواد غذایی هستند که بوسیله باکتریهای خاص مصرف شده و می توانند جهت افزایش رشد بقاء باکتریها به آنها افزوده شوند. مهمترین اثرات این فراورده ها تقویت سیستم ایمنی بدن، دارا بودن ویژگی های آنتی اکسیدانی، سم زدایی و اثرات ضد التهابی است. این میکروبها جذب مواد معدنی بویژه کلسیم و منیزیم را از لوله گوارش افزایش می دهد و خطر دیابت نوع دو را کم می کند. از سوی دیگر پروبیوتیک ها از علائم تحمل نکردن لاکتوز شیر می کاهد و با تقویت سیستم ایمنی، مقاومت بدن را در برابر بیماریهای بیشتر می کند و بمیزان زیادی از سمی بودن و نیز جهش زایی ترکیبات دفعی به جای مانده در لوله گوارش و از شدت عفونت های شایع مجرای تناسیلی خانمها می کاهد. پری بیوتیک ها بعنوان منبع قندی و منبع نیتروژنی توسط پروبیوتیک ها مصرف می شوند. درواقع پری بیوتیک ها میکروارگانیسم نیستند، بلکه سوبستراهایی برای باکتریهای پروبیوتیک ساکن روده بزرگ می باشند. بر خلاف پروبیوتیک ها، این مواد را می توان به انواعی از غذاها که در مدت نگهداری طولانی به بقای سلولها کمکی نمی کنند افزود. با استفاده از این مواد نیازی به مایه کشت های تحمل کننده شرایط موجود د ر روده کوچک نیست. نتیجه اینکه: خوشمزه یا بدمزه، بهتر است از این فرآورده ها استفاده شود. گاهی برخی از خانواده ها از مصرف این محصولات بخصوص فرآورده های لبنی مانند شیر، ماست، یا پنیر پروبیوتیکی اجتناب می کند. مثلاً ماست یک فراورده لبنی سودمند و مغذی است که با حذف چربی و افزودن باکتریهای پروبیوتیکی آنرا فراسودمند می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.