مقاله نحوه تاثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر در کاهش اثرات تنش کم آبی در لوبیا قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نحوه تاثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر در کاهش اثرات تنش کم آبی در لوبیا قرمز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نحوه تاثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر در کاهش اثرات تنش کم آبی در لوبیا قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نحوه تاثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر در کاهش اثرات تنش کم آبی در لوبیا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نحوه تاثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر در کاهش اثرات تنش کم آبی در لوبیا قرمز :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر در کاهش اثرات تنش کم آبی در لوبیا قرمز آزمایشی در سال ۱۳۹۱-۱۳۹۲ در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی شهرستان اراک به صورت آزمایش اسپیلت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای آآزمایش شامل تنش آبی در سه سطح (شامل آبیاری پس از ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ میلی متر تبخیر از تشت تبخیر کلاس A) به صورت اسپیلت، عامل دوم کود سوپر فسفات تریپل در سه سطح (صفر، ۵۰ و ۱۰۰ درصد میزان توصیه شده و عامل سوم قارچ میکوریزا در دو سطح (عدم کاربرد و کاربرد قارچ گونه Glomus mosseae) بود. نتایج نشان داد که همراه با افزایش تنش آبی، ارتفاع گیاه، طول غلاف و وزن صد دانه کاهش یافت اما با استفاده از قارچ میکوریزا کلیه صفات مذکور به شکل معنی داری افزایش یافتند همچنین مصرف کود فسفر به میزان ۵۰ درصد مقدار مورد نیاز نیز منجر به بهب صفات براوردی شد نهایتا می توان چنین بیان کرد که در شدت های متوسط کم آبی با کاربرد موثر قارچ های میکوریزا و مقادیر کمی کود فسفر در زراعت لوبیا می توان تا حدی اثرات کم آبی را برطرف کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.