مقاله مروری بر تکنولوژی هردل در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر تکنولوژی هردل در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر تکنولوژی هردل در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر تکنولوژی هردل در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر تکنولوژی هردل در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در صنعت غذا تلاش های زیادی در جهت پیدا کردن روش ایده آل برای نگهداری و بهبود کیفیت مواد غذایی صورت گرفته است. تکنولوژی هردل در واقع استفاده ی آگاهانه ی ترکیبی از عوامل یا تکنیک های نگهداری مواد غذایی در جهت دست یابی به اهداف چندگانه و تأثیر بهتر آن در نگهداری می باشد. اغلب تکنیک ها و شیوه هایی که در حال حاضر در صنعت مواد غذایی به کار می روند بر اساس کاهش رشید میکروارگانیسم ها است. در تکنولوژی هردل از روشی برای نگهداری استفاده می کنیم که حداقل فرآوری و کمترین کاه کیفیت را داشتهب اشیم. تقریباً نگهداری همه مواد غذایی در ک شورهای صنعتی و در حال توسعه بر پایه ترکیب هایی از چندین عامل نگهدارنده نظیر حرارت دهی، سرد کردن، فعالیت آبی، اسیدیته و غیره می باشد که خصوصیات حشی و تغذیه ای مواد غذایی را تأمین می کند که در این مقاله به این موارد پرداختیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.