مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
لیزینوآلانین (LAL) یک ترکیب غیرطبیعی با اتصالات عرضی ایت که در طول تیمار قلیایی باف رآیند حرارتی شدید پروتئین ها ایجاد می گردد. واکنش تشکیل لیزینوآلانین با حذف بتای گروه هیدروکسیل سرین، O- فسفوریل سرین، O- گلیکوزیل سرین یا گروه دی سولفید سیستئین آغاز می شود. محصول نهایی حذف ، دهیدروآلانین است که می تواند با ترکیبات آمین دار گوناگون مانند آمینواسیدها و آمین های بیوژن واکنش دهد. گروه آمین لیزین بسیار واکنش پذیرتر از سایر گروه های عامل در آمینواسیدهاست. بر طبق مطالعات مشخص شده است که LAL اثرات نفروتوکسیکی دارد و موجب جراحت میکروسکوپی سلولهای کلیه و اختلال در سنتز DNA و تقسیم میتوز می گردد. تشکیل لیزینوآلانین در پروتئین ها قابلیت هضم و دسترسی به آمینواسیدهایی لیزین و سیستین را نیز کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.