مقاله مروری بر انواع روش های سم زدایی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر انواع روش های سم زدایی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر انواع روش های سم زدایی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر انواع روش های سم زدایی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر انواع روش های سم زدایی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بسیاری از غلات و محصولات کشاورزی در مزرعه و حین انبارداری مستعد حمله آفات و کپک ها می باشند. این کپک ها می توانند سمومی از خود ترشح کنند که به متابولیت های ثانویه معروف هستند که به انها مایکوتوکسین گفته می شود. آفلاتوکسین، اکراتوکسین، تریکوتسن، زئارالئون، فومونیسین، از جمله مهمترین مایکوتوکسین ها هستند که در آلودگی مواد غذایی حائز اهمیت زیادی می باشند. مایکوتوکسین ها به دلیل اثرات سرطان زا و جهش زایی، برای سلامت انسان بسیار خطرناک بوده، لذا بکارگیری روش های مؤثر سم زدایی مایکوتوکسین ها از انواع مواد غذایی از نقطه نظر ایمنی مواد غذایی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. روش های سم زدایی و کاهش میزان مایکوتوکسین ها در مواد غذایی را می توان به سه گروه: فیزیکی، شمیایی و بیولوژیکی تقسیم کرد. از روش های فیزیکی می توان به جداسازی مکانیکی، جداسازی بر اساس دانسیته غلات آلوده، استفاده از تیمار حرارتی، استفاده از اشعه uv، استفاده از حلال هایی مانند اتانول، استون، کلروفرم و سورتینگ که عمدتاً شامل برداشتن قسمت ه ای آلوده ماده غذایی جهت کاهش میزان سم در محصول می باشد اشاره کرد. روش های شیمیایی عمدتاً بر پایه استفاده از اسیدها، مواد قلیایی، مواد اکسید کننده، و موادی که توانایی تجزیه مایکوتوکسین ها را دارند استوار است و در روش بیولوژیکی از میکروارگانیزم ها برای جلوگیری از تولید و همچنین تخریب مایکوتوکسین ها در مواد غذایی استفاده می شود. با توجه به اثرات زیان بار مایکوتوکسین ها بر سلامت انسان، لزوم استفاده از روش های کارآمد جهت کاهش میزان مایکوتوکسین ها در مواد غذایی ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.