مقاله مروری بر اثر چربی در مایونز و استفاده از جایگزین های چربی در مایونزهای با چربی کاهش یافته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر اثر چربی در مایونز و استفاده از جایگزین های چربی در مایونزهای با چربی کاهش یافته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اثر چربی در مایونز و استفاده از جایگزین های چربی در مایونزهای با چربی کاهش یافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثر چربی در مایونز و استفاده از جایگزین های چربی در مایونزهای با چربی کاهش یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اثر چربی در مایونز و استفاده از جایگزین های چربی در مایونزهای با چربی کاهش یافته :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
مروری بر استفاده از چربی در مایونز صورت گرفت. در این مرور بررسی شد که چربی بر جنبه های مختلفی از مواد غذایی تاثیر گذار است. مایونز نیز در این میان به واسطه ی حضور بین ۷۰ تا ۸۰ درصد چربی تا حدود فراوانی از خواص چربی بهره می گیرد و دارای خواص رئولوژیک، حسی، فیزیکوشیمیایی متفاوتی می گردد. اما به علت نامناسب بودن چربی جهت سلامت انسان و ایجاد خطرات تدریجی در اثر مصرف فراوان آن ، محققان درصدد یافتن جایگزینی مناسب برای چربی برآمده اند که ضمن این که بایستی خواص و ویژگی های مفید چربی را دارا باشد، بایستی عاری از جنبه های منفی چربی نیز باشد. نشاسته ی اصلاح شده ی سدیم اکتینیل سوکسینات مورد بررسی قرار گرفت و تا حدودی در صورتی که در دوره ی انبارمانی تغییرات خاصی نکند به عنوان جایگزین مناسبی برای چربی محسوب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.