مقاله مروری بر اثر بسته بندی تحت خلاء در نگهداری گوشت مرغ و فرآورده های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر اثر بسته بندی تحت خلاء در نگهداری گوشت مرغ و فرآورده های آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اثر بسته بندی تحت خلاء در نگهداری گوشت مرغ و فرآورده های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثر بسته بندی تحت خلاء در نگهداری گوشت مرغ و فرآورده های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اثر بسته بندی تحت خلاء در نگهداری گوشت مرغ و فرآورده های آن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گوشت مرغ یکی از بخش های مهم رژیم غذایی مردم جهان و بخصوص ایران است. به دلیل ماهیت بسیار فسادپذیر آن شرایط و روشهای بسیاری برای حفظ و نگهداری و کاهش احتمال فساد گوشت مرغ به کار گرفته می شود، که یکی از انواع روشها بسته بندی تحت خلاء می باشد. در این نوع بسته بندی محصول در یک بسته عاری از هوا ذخیره و نگهداری خواهد شد. این امر مدت زمان نگهداری محصولات غذایی را طولانی تر می کند و از احتمال فاسد شدن آنها می کاهد. هدف از این مطالعه بررسی اثر بسته بندی تحت خلاء بر روی تغییرات میکروبیولوژیکی مرغ تازه منجمد است و نشان می دهد که بسته بندی تحت خ لاء به طور چشمگیری بر روی کیفیت گوشت مرغ مؤثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.