مقاله مدیریت بیماری فنیل کتونوریا با مصرف محصولات غذایی حاوی گلیکوماکروپپتید (GMP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت بیماری فنیل کتونوریا با مصرف محصولات غذایی حاوی گلیکوماکروپپتید (GMP) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت بیماری فنیل کتونوریا با مصرف محصولات غذایی حاوی گلیکوماکروپپتید (GMP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت بیماری فنیل کتونوریا با مصرف محصولات غذایی حاوی گلیکوماکروپپتید (GMP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت بیماری فنیل کتونوریا با مصرف محصولات غذایی حاوی گلیکوماکروپپتید (GMP) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف :مدیریت بیماری فنیل کتونوریا با مصرف محصولات غذایی حاوی GMP (پروتئین مشتق شده از آب پنیر) بیماری PKU یک اختلال متابولیسمی ژنتیکی است که علت بروز آن عدم فعالیت آنزیم کبدی فنیل آلانین هیدروکسیداز است که تبدیل فنیل آلاتین (Phy) به تیروزین را با مشکل رو به رو می کند و در پی تجمع Phy در خون باعث آسیب مغزی می شود. روش:با تاثیر آنزیم کیموزین بر k کازئین شیر گاوی و تجزیه ی آن , پاراکاپاکازئین درون لخته باقی می ماند و بخش دیگر و در آبپنیر باقی مانده , پروتئینی با زنجیره ی بلند به نام GMP است که ساختاری پروتئینی با aa64 است که به عنوان یک حامل برای اسید آمینه ها ی حلقوی بدن مطرح است. با خالص سازی آن با روش اولترافیلتراسیون و سپس خشک کردن آن توسط اسپری درایر پاششی می توان پودر قابل حل و مقاوم به شرایط اسیدی برای تولید محصولات غذایی ایجاد کرد. نتیجه: با کمک GMP استخراجی می توان محصولات غذایی تولید کرد که از لحاظ تنوع و طعم مطلوب باشد و از طرفی نیز به دلیل وزن مولکولی بالای GMP محصولاتی با قدرت سیری طولانی مدت تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.