مقاله تأثیرات برداشت بیش از حد آب زیرزمینی برروی کیفیت آن در محیط GIS (مطالعه موردی حوزه دشت بافت_ دشتاب استان کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیرات برداشت بیش از حد آب زیرزمینی برروی کیفیت آن در محیط GIS (مطالعه موردی حوزه دشت بافت_ دشتاب استان کرمان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیرات برداشت بیش از حد آب زیرزمینی برروی کیفیت آن در محیط GIS (مطالعه موردی حوزه دشت بافت_ دشتاب استان کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرات برداشت بیش از حد آب زیرزمینی برروی کیفیت آن در محیط GIS (مطالعه موردی حوزه دشت بافت_ دشتاب استان کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیرات برداشت بیش از حد آب زیرزمینی برروی کیفیت آن در محیط GIS (مطالعه موردی حوزه دشت بافت_ دشتاب استان کرمان) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
حفر چاه های عمیق در مناطق دارای غلظت بالای املاح در آب و خاک، به لحاظ تاثیر بر سطح آب شیرین و همچنین تشدید مسئله شوری می بایستی مورد توجه ویژه قرار گیرد. این مطالعه به منظور تعیین کیفیت منابع آب زیرزمینی دشت بافت دشتاب(۱۰۷ حلقه چاه عمیق و ۹۱ رشته قنات و ۵ دهنه چشمه) هم چنین پیش بینی عوارض ناشی از استفاده از این منابع بدون برنامه ریزی اصولی انجام شده است. بر اساس نتایج تجزیه شیمیائی نمونه های برداشت شده، دیاگرام ویلکوکس جهت بررسی آماری کیفیت آب آبیاری و دیاگرام شولر- برکالف جهت بررسی کیفیت آب شرب ترسیم شد. با توجه به دیاگرام شولر-برکالف، از ۵۹ حلقه چاه انتخابی، تنها۵/۱۹ درصد در گروه متوسط و ۳/۳۹ درصد در گروه آب های قابل قبول جهت شرب قرار گرفت و از ۵ رشته قنات انتخابی ۱۶/۶۷ درصد در گروه متوسط و ۶۶/۶۷ درصد در گروه قابل قبول، قرار می گیرند. بر اساس دیاگرام ویلکوکس، ۳/۳۹ درصد این چاه ها در طبقه C3S2، ۱/۶۹ درصد در طبقه C3S3، ۳/۳ درصد در طبقه C4S2، ۴۴/.۷ درصد در طبقه C4S3، ۴۷/۴۶ درصد در طبقه C4S4 قرار می گیرند. هم چنین وضعیت آب ۵ رشته قنات انتخابی: ۱۶/۶۷ درصد قنوات در طبقه C3S1، ۶۷/۶۶ درصد در طبقه C3S2 و ۶۷/۱۶ درصد در طبقهC4S4 قرار می گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.