مقاله محصولات غله ای فاقد گلوتن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله محصولات غله ای فاقد گلوتن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله محصولات غله ای فاقد گلوتن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محصولات غله ای فاقد گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله محصولات غله ای فاقد گلوتن :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
محصولات غله ای، مخصوصا نان، به علت دارابودن کیفیت تکنولوژیکی و تغذیه ای عمده ترین ترکیبات موجود در رژیم غذاییاکثر کشورها میباشند؛ اما بیماران سلیاکی قادر به مصرف نان و سایر محصولات تولید شده از آرد گندم نمیباشند. در نتیجه این عدمتحمل به موکوس روده کوچک آسیب وارد شده و لذا به جذب نامناسب مواد تغذیه ای می انجامد. بنابراین تقاضای زیادی برای تولیدنانهای فاقد گلوتن توسط بیماران سلیاکی و افراد حساس به گندم وجود دارد. فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن شامل استفاده از منابعنشاسته ای مختلف و آرد هایی چون برنج، ذرت، کاساوا و سیب زمینی است. ما در این مقاله مروری بر آنیم به بررسی اثر آردهای مختلفبر پارامترهای کیفی نانهای فاقد گلوتن و بهبود خواص تغذیه ای این محصولات بپردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.