مقاله کاهش خسارت گل جالیز مصری (Orobanche aegyptica) در گیاه گوجه فرنگی با ایجاد مقاومت القایی توسط سالیسیلیک اسید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش خسارت گل جالیز مصری (Orobanche aegyptica) در گیاه گوجه فرنگی با ایجاد مقاومت القایی توسط سالیسیلیک اسید دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش خسارت گل جالیز مصری (Orobanche aegyptica) در گیاه گوجه فرنگی با ایجاد مقاومت القایی توسط سالیسیلیک اسید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش خسارت گل جالیز مصری (Orobanche aegyptica) در گیاه گوجه فرنگی با ایجاد مقاومت القایی توسط سالیسیلیک اسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش خسارت گل جالیز مصری (Orobanche aegyptica) در گیاه گوجه فرنگی با ایجاد مقاومت القایی توسط سالیسیلیک اسید :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گل جالیز انگل مهم بسیاری از گیاهان دو لپه میباشد که در بسیاری مناطق دنیا از جمله ایران باعث خسارت زیادی روی گیاه میزبان میشود. کنترل این انگل بسیار مشکل بوده و محققین در صدد یافتن روشهای کارآمد برای کاهش خسارت این انگل میباشند. یکی از روشهای پیشنهاد شده استفاده از ترکیبات فعال کننده سیستم دفاعی گیاه از قبیل سالیسیلیک اسید (SA) میباشد. در این تحقیق به منظور بررسی تاثیر مصرف SA و ایجاد مقاومت القایی در گیاه گوجه فرنگی علیه گل جالیز، آزمایشی شامل مصرف SA بصورت پاشش روی گیاه در پنج سطح (صفر، نیم، ۱، ۱/۵ و ۲ میلی مولار)و چهار زمان پاشش روی گیاه شامل زمان انتقال نشاء، ۷ روز، ۱۴ روز و ۲۱ روز پس از انتقال نشاء ترتیب داده شد. پس از ظهور اولین علایم گل جالیز بوته ها از خاک خارج و تعداد اتصالات گلجالیز روی ریشه، وزن تر، خشک و حجم گل جالیز، نسبت وزن تر گل جالیز به ریشه و نسبت وزن ترگل جالیز به وزن اندام هوایی گیاه اندازه گیری و به روش آزمون غیر پارامتری کروسکال والیس و میانه تجزیه شدند. نتایج این تحقیق نشان داد مصرف ترکیب SA در غلظت ۱/۵ میلیمولار در زمان انتقال نشاء میتواند سبب کاهش صفات رویشی این انگل و در نتیجه احتمالا کاهش خسارت گل جالیز شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.