مقاله تأثیر پرایمینگ بر خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت ( S.C.640 و S.C.704) با کشت تأخیری تابستانه پس از برداشت گندم در شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر پرایمینگ بر خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت ( S.C.640 و S.C.704) با کشت تأخیری تابستانه پس از برداشت گندم در شمال ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پرایمینگ بر خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت ( S.C.640 و S.C.704) با کشت تأخیری تابستانه پس از برداشت گندم در شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پرایمینگ بر خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت ( S.C.640 و S.C.704) با کشت تأخیری تابستانه پس از برداشت گندم در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پرایمینگ بر خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت ( S.C.640 و S.C.704) با کشت تأخیری تابستانه پس از برداشت گندم در شمال ایران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این تحقیق به منظور تاثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت(۷۰۴ S.Cو ۶۴۰S.C ) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار در مرکز تحقیقات قراخیل (قائم شهر) وابستته به مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران در سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹ اجرا گردید. تیمارها شامل بذر دو رقم ذرت (۷۰۴ S.Cو ۶۴۰S.C ) و هفت محلول پرایمینگ شامل: پلی اتیلن گلایکول (PEG 6000) با غلظت های ۵و۱۰ درصد، نیترات پتاسیم (KNO3) با غلظت های ۵/۰ و ۱ درصد، کلرید پتاسیم (KCI) با غلظت های ۱و۲ درصد، هیدروپرایمینگ (خیساندن در آب) و شاهد ( بدون پرایمینگ) بودند. نتایج این آزمایش نشان داد که بیشترین میزان درصد فیبر، پروتئین، قند و خاکستر با پرایم نمودن توسط محلول پلی اتیلن گلایکول با غلظت ۱۰ درصد و کمترین میزان درصد پروتئین و خاکستر با پرایم شدن توسط محلول پلی اتیلن گلایکول با غلظت ۵ درصد حاصل شد، در حالی که کمتترین میزان درصد قند با پرایم نمودن توسط محلول پلی اتیکن گلایکول با غلظت ۱۰ درصد تحت رقم (S.C.640) بدست آمد و همچنین کمترین میزان درصد قند و خاکستر با پرایم شدن توسط محلول های پلی اتیکن گلایکول و کلرید پتاسیم به ترتیب با غلظت های ۵و ۲ درصد تحت ارقام (۷۰۴ S.Cو ۶۴۰S.C ) حاصل گردید. به طور کلی بذرهای ذرت (S.C.640) به شرایط خشکی پاسخ مطلوبتری دادند. با تکرار این آزمایش در مراحل دیگر رشد در شرایط مزرعه با اطمینان بیشتری می توان تیمار پرایمینگ جهت کشت این ارقام را در مناطق تحت تنش توصیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.