مقاله گلوکز سیروپ و کاربرد آن در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گلوکز سیروپ و کاربرد آن در صنعت غذا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گلوکز سیروپ و کاربرد آن در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گلوکز سیروپ و کاربرد آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گلوکز سیروپ و کاربرد آن در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مقدمه: گلوکز سیروپ محلول قندی تصفیه شده ایست که از هیدرولیز پلی ساکارید نشاسته توسط اسید، آنزیم و یا هردو، تحت شرایط کنترل شده به دست می آید. این ماده را می توان بهترین جایگزین شکر دانست. شربت گلوکز از انواع نشاسته قابل استخراج است. اما در صنعت بیشتر از ذرت، گندم، برنج و سیب زمینی استفاده می شود. شربت نهایی حاوی مخلوطی از دسکتروز، مالتوز و قندهای بزرگ تر می باشد. بحث: در روش هیدرولیز اسیدی به کمک اسیدکلریدریک رقیق و کاهش pH، پیوند گلوکوزیدی نشاسته کسته شده و به اجزای کوچک تر تبدیل می گردد، اما در روش آنزیمی هیدرولیز به کمک دو آنزیم متفاوت انجام می گیرد. هیدرولیز اسیدی عملاً نمی تواند از حد خاصی تجاوز کند چرا که در DE برابر ۵۰ یا بالاتر، رنگ تیره و طعم تلخ در شربت ظاهر می شود. به طور کلی روش اسیدی ارزان و ساده تر از روش آنزیمی است اما روش آنزیمی اختصاصی تر عمل کرده و کنترل شرایط، رنگ و کیفیت محصول نهایی در آن بیشتر است. چنانچه فرایند در سطح وسیعی و به صورت کامل انجام شود، محصول نهایی تماماً شامل گلوکز خواهد بود. شربت گلوکز در صنعت غذا کاربردهای فراوانی داشته و می تواند در ایجاد قوام و ویسکوزیته بسیار مؤثر باشد. بدلیل جذب آب می تواند در نان پدیده بیاتی را به تعویق انداخته و همچنین باعث بهبود کیفیت محصولات گوشتی شود. این شربت در جلوگیری از کریستاله شدن سوکرز و شنی شدن بافت بستنی مؤثر بوده و بدلیل دارا بودن مقادیر زیادی قندهای احیا کننده در واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی شرکت کرده و باعث تولید رنگ و آرومای مطلوب در محصولات نان و کیک می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.