مقاله محاسبه درجه لوله شدن برگ گندم نان (Triticum aestivum L) با استفاده از روش تجزیه و تحلیل تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محاسبه درجه لوله شدن برگ گندم نان (Triticum aestivum L) با استفاده از روش تجزیه و تحلیل تصویر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محاسبه درجه لوله شدن برگ گندم نان (Triticum aestivum L) با استفاده از روش تجزیه و تحلیل تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه درجه لوله شدن برگ گندم نان (Triticum aestivum L) با استفاده از روش تجزیه و تحلیل تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محاسبه درجه لوله شدن برگ گندم نان (Triticum aestivum L) با استفاده از روش تجزیه و تحلیل تصویر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
لوله شدن برگ در شرایط بروز تنش خشکی به عنوان یک مکانیزم سازگار کننده جهت کاهش میزان دریافت نور و کاهش دمای برگ و کاهش تعرق شناخته شده است. با این وجود اندازه گیری دقیق این خصوصیت مشکل بوده است. در این مقاله مبنای تئوریک و روش استفاده از آن با کمک تجزیه و تحلیل تصاویر اخذ شده از نوارهای برگی در معرض تنش توسط دو نرم افزار کامپیوتری که در دسترس محققین قرار دارند تشریح و یک نمونه از نتایج بدست آمده تشریح شدهاند. سرعت عکس العمل لوله شدن و باز شدن برگ در شرایط بروز تنش و رفع آن در آینده با استفاده از این روش مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.