مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی از مهمترین بخشهای صنعت کشورها صنعت غذایی است که ارتباط تنگاتنگی باامنیت غذایی افراد جامعه دارد. افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی و افزایش سطح درآمد سرانه نیاز به غذاهای فرآیندی را روز به روز افزایش داده است.از این رو استفاده از فناوری های ن وین از جمله نانوتکنولوژی در این صنعت مورد توجه محافل علمی و صنعتی جهان قرار گرفته است. این روش به دلیل احتمال بهبود در کیفیت و مزه غذا همچنین به علت صرفه جویی در پخت و پز و بسته بندی آن و برتری در رعایت اصول ایمنی و حفظ غذا در دراز مدت مورد توجه جامعه صنایع غذایی جهان واقع شده است. لذا در این پژوهش سعی شده است به کاربرد این علم در صنایع غذایی پرداخته شود و جنبه های مختلف این تأثیر گذاری مورد بررسی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.