مقاله کاربرد های فیبر حاصل از پسماند های فراوری مواد غذایی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد های فیبر حاصل از پسماند های فراوری مواد غذایی در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد های فیبر حاصل از پسماند های فراوری مواد غذایی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد های فیبر حاصل از پسماند های فراوری مواد غذایی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد های فیبر حاصل از پسماند های فراوری مواد غذایی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پسماند فراوری (بخصوص در طی فراوری میوه ها) منجر به مشکلات جدی زیست محیطی می شود. الیاف در مواد غذایی می توانند بعنوان پریبیوتیک عمل کنند. همچنین می توانند رشد و فعالیت میکروب های روده را بطور انتخابی تحریک کنند. نگهدارنده های شیمیایی برای جلوگیری از فساد میکروبی استفاده می شوند که باقی ما ندن آنها در محصول مطلوب نیست. فیبر در صورت دارا بودن خواصی چون قیمت متعادل، سازگاری با فرایند تولید، امندگاری طولانی و تأثیر مثبت بر فیزیولوژی بدن انسان می تواند به جای نگهدارنده های شیمیایی بعنوان افزودنی استفاده گردد که اگر این الیاف از پسماندهای حاصل از فراوری مواد غذایی استخراج شود علاوه بر اثرات مثبت که بر بدن دارند دارای صرفه ی اقتصادی بوده و منجربه کاهش آلودگی و خطرات زیست محیطی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.