مقاله تاثیر کیفیت های مختلف تخم بید آرد Ephestia kuehniella بر میزان پارازیتیسم زنبور تریکوگراما Trichogramma brassicae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کیفیت های مختلف تخم بید آرد Ephestia kuehniella بر میزان پارازیتیسم زنبور تریکوگراما Trichogramma brassicae دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کیفیت های مختلف تخم بید آرد Ephestia kuehniella بر میزان پارازیتیسم زنبور تریکوگراما Trichogramma brassicae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کیفیت های مختلف تخم بید آرد Ephestia kuehniella بر میزان پارازیتیسم زنبور تریکوگراما Trichogramma brassicae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کیفیت های مختلف تخم بید آرد Ephestia kuehniella بر میزان پارازیتیسم زنبور تریکوگراما Trichogramma brassicae :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
زنبور پارازیتوئید تخم (Trichogramma brassicae) پارازیتوئید تخم انواع پروانه هاست که در ایران از سال ۱۳۵۳ پرورش آن آغاز شده و به طور عمده در شمال کشور علیه کرم ساقه خوار برنج رهاسازی می شود یکی از میزبان های مناسب برای پرورش انبوه این زنبور، تخم شب پره آرد (Ephestia (kuehniella است. اما این که تخمهای مورد استفاده باید چه ویژگی و شرایطی داشته باشند تا حداکثر میزان پارازیتیسم زنبور حاصل شود نیاز به بررسی دارد. در این تحقیق روند تخم ریزی میزبان، تاثیر وجود کرک میزبان روی تخم،اثر ماندگاری تخم در یخچال و تاثیر مدت دوره سرمادهی بر میزان پارازیتیسم زنبور بررسی شد. تخم ها به مدت ۲۴ ساعت در اختیار این زنبورها قرار داده شد و تخمهای پارازیته شده شمارش و ثبت شدند. بررسی هانشان داد با فازایش سن ماده تعداد تخم کاهش اما وزن تخم گذاشته شده به تدریج افزایش میابد با این حال اختلاف معناداری در اندازه و وزن تخم ها مشاهده نشد و تخم ها یکسان تلقی شدند. نتایج نشان داد تخم های کرکدار نسبت به تخم های بدون کرک به میزان بیشتری پارازیته میشوند. طبق نتایج، فیریز کردن تخمهای تازه به مدت ۲۴ ساعت علاوه بر اینکه از خروج لاروها و مشکلات ناشی از آن جلوگیری میکند،تاثیر چندانی در کاهش پارازیتیسم ندارد. اما هرچه مدت زمان سرمادهی تخمها بیشتر شود از کیفیت تخم ها برای پارازیتیسم کاسته میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.