مقاله تاثیر سطوح نیتروژن و میزان مصرف علفکش متریبوزین بر عملکرد و کنترل علف های هرز در سیب زمینی رقم آلمرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح نیتروژن و میزان مصرف علفکش متریبوزین بر عملکرد و کنترل علف های هرز در سیب زمینی رقم آلمرا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح نیتروژن و میزان مصرف علفکش متریبوزین بر عملکرد و کنترل علف های هرز در سیب زمینی رقم آلمرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح نیتروژن و میزان مصرف علفکش متریبوزین بر عملکرد و کنترل علف های هرز در سیب زمینی رقم آلمرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح نیتروژن و میزان مصرف علفکش متریبوزین بر عملکرد و کنترل علف های هرز در سیب زمینی رقم آلمرا :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی کاربرد سطوح متفاوت کود نیتروژن و دزهای مختلف علف کش متربیوزین بر عملکرد و کنترل علف های هرز سیب زمینی رقم آلمرا به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار درس ال ۱۳۹۱ در شهرستان اندیمشک استان خوزستان انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل کاربرد کود نیتروژن (بعنوان فاکتور اصلی) براساس آزمون خاک در ۳ سطح ۱۲۰، ۱۸۰ و ۲۴۰ کیلوگرم در هکتار و فاکتور فرعی کاربرد علف کش متریبوزین (سنکور) در ۲ سطح ۵/. و ۱ کیلوگرم ماه موثره در هکتار، شاهد (عدم کنترل علفهای هرز) بودند. نتایج آزمایش نشان داد که کود نیتروژن و علف کش بر عملکرد و کنترل علف های هرز تأثیر بسیار معنی دار داشت. بیشترین عملکرد غده معادل (۲۴۳۵۰ کیلوگرم در هکتار) با مصرف ۲۴۰ کیلوگرم کود اوره و کاربرد دز یک کیلوگرم در هکتار علفکش متریبوزین به دست آمد و از نظر آماری عملکرد غده در هکتار با مصرف ۱۸۰ و ۲۴۰ کیلوگرم کود اوره در بین مصرف دزهای ۵/. و ۱ کیلوگرم در هکتار علفکش متریبوزین در یک سطح آماری قرار گرفتند. بیشترین تعدا علفهای هرز ۳۰ روز بعد از سمپاشی و وزن خشک علفهای هرز در مرحله گلدهی مربوط به تیمار شاهد (عدم کنترل علفهای هرز) و مصرف ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن بود و کمترین تعداد علفهای هرز و وزن خشک علفهای هرز با مصرف ۲۴۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن در تیمار علفکش متریبوزین با دز یک کیلوگرم در هکتار بدست آمد که فاقد اختلاف معنی دار با کاربرد ۱۸۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن در تیمار علفکش متریبوزین با دز یک کیلوگرم در هکتار بود و بیشترین کارایی تیمارهای کاربردی مربوط به کود نیتروژن ۲۴۰ کیلوگرم در علفکش متریبوزین با دوز یک کیلوگرم در هکتار به دست آمد با (۸۰/۱%) و به لحاظ آماری با کاربرد کود نیتروژن ۱۸۰ کیلوگرم در هکتار در تیمار علف کش متریبوزین با دوز یک کیلوگرم در هکتار در یک سطح آماری قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.